Followers

tak sabarnya!!!

ASSALAMULAIKUM..


malam semalam pukul 12 lbh macam tu,handphone dok melalak suruh di angkat,but time ni mmg baru je lena...so dgn keadaan mamai mcm  tu  terus angkat call...hehe tak ku sangka bff yang telefon rupanye..so bergayut cerita macam2..hampir sejam jugak laaa...

tapi ada something yang ku fikirkan ,pasal kenduri 9/12 ni...my member abang dia yang kahwin..aishhh macam mana ni..dila beria ajak member dila datang jugak kenduri tu,sebab nak jumpa sangat2 dengan dia...tiba2 dila macam tak boleh nak pergi,semalam dia call,dia ambil cuti dan boleh pergi kenduri tu,wehh!!! macam mana ni,member dila dah boleh pergi sanggup balik kot..

dila yang beria ajak dia pergi kenduri tu tiba2 dila pulak tak boleh nak pergi ,kesian pulak dekat dia ni,emmm

macam mana ni,now dila masih dekat taiping..
rasa nak balik guna train je,sekarang masalahnya,my parents,hmm
dapat ke aku pergi kenduri tu???????







zaman sekolah masa f5 miss you all :( 


setelah beberpa bulan terpisah,akhirnya dapat berkumpul malam ni...
alwyas miss this memory :(



(miss kat korang hope dah jumpa dekat kenduri nanti,hope sangat semua ada nanti) 

#doakan dila dapat pergi kenduri tu...




KADANG-KADANG REALITI TAK SEINDAH ILUSI ^_^

No comments: