Followers

I-CITY part 3

salam..
hehehe,rase dah lama tak update..alhamdulilah sekarang  ada banyak masa terluang untuk update blog..
btw hari ini dila nak sambung cerita dari part 2..walaupun kisah tu dah basi,hehe..

setelah kitaorang semua pergi ke taman botani,after tu kitaorang pergi ke AEON shah alam..even tak ade benda yang menarik pun,mybe mood bukan dalam mood shopping kot..btw dila degan seorang member dila ni che are..kitaorang plan nak hadiahkan something sempena hari jadi dua orang lagi kawan kitaorang,walaupun sebenarnya dah lambat nak sambut..tapi dah alang2 jumpa,so kitaorang pun fikir nak bagi something..

CHE ARE AND TASYA..

MIMI AND ME..

dekat Mcd :)..

after makan baru bagi hadiah untuk tasya and mimi :)
so Happy Birthday to tasya and mimi ^_^..

tasya and mimi ^_^

hadiah yang simple je..hehe




after tu kitaorang pun perjalanan nak ke I-City :)
yahoooo..syoknye ^_^




suasana dalam i-city



dekat luar i-city


suasana di waktu petang


suasana di waktu malam :)..cantikkk


alhamdulilah,sampai rumah pukul 10 lebih macam tu..so satu hari berjalan memang penat tapi seronok sangat!!! :)..thknz to anum sebab kasi mimi,tasya dan che are ikut sekali.. memang seronok dapat luangkan masa dengan diorang,after ni semua dah buat hal masing2..sebab kitaorang semua study lain-lain tempat..tapi  terasa sedih sedikit sebab fatinah dengan syu tak dapat join..it's ok,panjang umur kita dapat berkumpul sekali lagi..LOVE YOU FRIEND ^_^..



KADANG-KADANG REALITI TAK SEINDAH ILUSI ^_^

No comments: