Followers

taman botani part 2



salam..

taman botani???
ada apa dekat situ,best ke??
aish banyak  soalan,ha sabar, dila akan story mory dekat korang  pasal taman botani ini  :)

jap2 kenapa ada part 2 tiba-tiba, ha ni mesti tak baca part 1 ni..
ok sekarang korang dah tahu kan dila nak pergi mana..
first2 kitaorang pergi taman botani :)
sape yang macam dila ini,duduk dekat ulu tak tahu apa-apa memang banyak soalan
canti ke??,best ke??,ada apa dekat situ??
so banyak persoalan yang bermain di minda :)
so you all jagan pening-pening kepala..
dila akan cerita  dekat you all semua..

first2 kitaorang sampai, beli tiket dekat situ and then baru tahu dekat situ ada 4 musim..
sebelum ini dila pernah dengar pasal 4musim ini,tapi tak tahu pula ada dekat taman botani..
time tahu ni,tak sabar2 nak tengok..

masuk2 dalam  tu memang besar,so ada yang naik basikal dan bas..
tapi kitaorang naik bas :)...jap2 time ni tak masuk lagi ke tempat 4 musim tuu :)

dah sampai dekat taman botani :)



time tunggu bas 


atas bas sebelum bertolak..yeaaaaa!!!
otw nak pergi ke tempat 4 musim :)

ha!!!  nak pergi mana tu..sabar-sabar cerita belum habis lagi..
jom continue :)

after tu kitaorang pun pergi ke tempat 4 musim..
yahooo!!!
 jom masuk ke tempat 4 musim..
moh la kita :)

4 musim!! ^^.



                                                                  sebelum masuk ke dalam :)










dalam ini sejuk..syokk!!!




time ni kitaorang dapat tengok musim luruh je..walaupun papan tanda tu tulis 4 musim..bukan bermakna empat2 musim tu ada..so ikut pada musimnya..
walaupun ada satu musim je kita orang tengok..tapi kaki ini berat nak melangkah keluar..
sebab pmadangan dekat situ sungguh cantikkkk!!! :)..
so, kalau You all tak percaya..try la pergi ke taman botani..
ok see you in part 3 :)
bye.. ^_^





KADANG-KADANG REALITI TAK SEINDAH ILUSI ^_^

2 comments:

Datin said...

wahhhhh....bestnye korang...

chea said...

macam tiru i punya cerita jer.ha dilah copy.