Followers

kisah 2 hari sebelum raya ^^

 salam..
setelah sebulan tak menulis ni..aishh tak tahu la..
hehe tapi banyak story sebulan ni..
ahad ni dah last raya,huhu lepas ni syawal pula meninggalkan kita
syawal hampir melabuhkan tirainya..dalam blog ni satu cerita raya pun tak de,hehe ^_^
 

kisah dua hari sebelum menjelangnya hari raya..tak sangka kitaorang dapat berkumpul sekali lagi dan berbuka puasa sama2..yela sejak semua ex classmate dila sambung belajar,semua buat hal masing2..tapi time ni tak semua yang ada..kira separuh kelas je join..sebab time ni ramai dah nak balik kampung..dila pun kena balik kampung malam ni tapi sebab nak berbuka dengan ex classmate so esok baru bertolak :)..

firstly, dila tahu pasal nak berbuka puasa ramai2 pun ada 2 orang member dila bagi tahu..time tu bila tahu seronok sangat :)..lepas tu balik rumah nampak ni pulak..
                 time ni bila baca rase happy sangat sebab dapat berkumpul balik,mememng terbikkkk :)






 #hope lepas ni dapat berkumpul balik ^_^

        
KADANG-KADANG REALITI TAK SEINDAH ILUSI ^_^

2 comments:

✿Lady Ainaa✿ said...

seronoknya dapat beriftar dengan kawan2 lama.. ya Allah, ena ni rindu sngat kawan2 ena time sekolah2 dahulu.. tapi pakat2 ada yang kat luar negara, ada yang tak dapat cuti bersama... happy friendship youall

dilakhir said...

tq sis..insyALLAH satu hari nati dapat berkumpul balik :D