Followers

perjalanan yang telah tertulis

salam..
nak dekat sebulan dila biarkan blog ni tanpa crte yg terbaru
hehe bukan malas tapi masa betul-betul tidak mngizinkan..
mesti ada yang nak tahu..'dila buat apa sekarang'
hehe ada ke yg nak tnye,perasaan je ak ni :)
now dila dah jadi budak pra-u hehe senang cerita budak form 6 :)..

sepanjang menjadi budak sekolah balik..memang hati nak keluar dari sekolah..boleh katakan sepanjang duduk asrama..mood sedih je..ish3 sedih la..
member semua study merata-rata..ada yang masuk U,POLI..
dila still kat sekolah lagi.. :(

bila seorang2 member masuk sana sini..lagi la bertambah2 sedihnye..emmm
after sebulan duduk dekat form 6..akhirnye perasaan sedih dapat juga dila kurangkan :)..hehe bangga cikit

tapi dila betul2 bersyukur sebab ada kawan yang always support dila dari belakang..bila dila duduk asrama time minggu tak balik,mereka sentiasa datang ziarah, hehe suke kot..
tapi air mata ni,mmg nak terkeluar je bila jumpe dengan diaorang..bertapa rindunye aku dekat diorang.. sedih2 :(

la ni dila boleh terima..mungkin tak ada rezeki lagi dila nak masuk U..mungkin satu hari nanti..insyaALLAH :) 

to all my member i always miss you
good luck dengan life korang..aku sentiasa mendoakan yang terbaik,semoga kita sama2 berjaya,insyAllah ^_^ 

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN KAREEM ^_^  

  

KADANG-KADANG REALITI TAK SEINDAH ILUSI ^_^

No comments: