Followers

waktu petang yang memenatkan

salam
Kring!!kring!!(pelik lak ringtone ak ni),have one missed call..bunyi lagi,and then diam...so ambil kesempatan call balik..dok teka teki siapa ni,tak kenal ke??..last2 taw my member,hampir 2 tahun lebih juga tak contact..happy kot member lama telefon,dia ajak teman p hospital..ala rumah dila hampir sangat2 dengan hospital..
tapi serious duduk dekat sini,tak pernah lagi jijak kaki dekat hospital tu.. kira first time laa..

kitaorang p hospital sebab,member dila nak melawat orang yang baru bersalin,wah dapat tengok baby la kiranya..dok cari atas bawah..fuhh jumpa juga biliknya..masuk-masuk baby ada atas katil,comel juga..tengok emak baby tu pun macam penat :)..tapi dila ada pernah baca, “Apabila isteri hamil ia dicatitkan sebagai seorang syahid dan khidmat kepada suaminya sebagai jihad”. 
 seronok menjadi seorang wanita ni sebenarnya :)

dah kira macam lama dok kat wad tu kitaorang pun minta diri dulu..ok disebabkan dua2 tak ada lesen,so sama2 la berjalan kaki :),kitaorang nak jumpa dengan amanina, seorang lagi kawan baik..dekat sini dila ada 3 4 orang je kawan,kesiankan emm :(..ok, sepanjang jalan tu,dok cerita ni la tu la,tapi tak boleh lepas tanya..
result berapa?? = =',lemah betul soalan tu..aishh..

sampai rumah amanina ni ,dok sembang macam-macam,yela hampir 2 tahun lebih tak jumpa...tapi malu kot,diaorang result gempak je,ahaha apa la ko ni dila :)

 my friend..syakila and amanina

ok lepas tu,dok pusing satu taman and then balik,hehe yang penat benor tu sebab dok berjalan je..dah dekat pukul 6 ptg kitaorang pun minta diri dulu nak balik..so dila pun jalan kaki dengan syakila ni..sembang lagi :),nak dekat sampai rumah dila,dila pun ajak syakila duduk sekejap sebab nak buat air almaklum la jalan kaki mesti penattt :)),


gadis ni,ahaha result pun gempak :))

habis jumpa kawan semua,masuk rumah nak rehat tapi,ayah ajak belajar kereta.so nak tak nak p la juga..emm seronok kena marah je,aishh asal la ko ni lambat sangat la dila..control clash pun tak lepas-lepas = ='..samapi la ke maghrib berlatih..penat-penat..
tapi seronok dapat lepak dengan member lama semalam..

 kami bertiga time form 3(2009)

ok u all,hope have a nice day :D 

  
 


KADANG-KADANG REALITI TAK SEINDAH ILUSI ^_^

1 comment:

world-directory-sweetmelody said...

Hello!
Want to know your blog? Have more contact?
We are fortunate to be on the Blogspot platform that offers the opportunity to speak to the world!
If you are open in the field of communication, it is you open new horizons that you know every day!
There are other countries, people who share the same passions as you.
I invite you to visit Blogspot Directory
This blog is not personal! It is for everyone!
Us to share the different passions, fashion, paintings, crafts, cooking, sewing, photos, poetry, and so be able to find in countries other people with similar passions.
I think this community is also of interest to you and your friends.
Come on site, enter your blog url and the url please your friends
Have a great day with the hope that you come join us.
Regards
Chris
To find out, click on the link below:
http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/