Followers

wah ramai yang dapat..TAHNIAH!!

salam..
tarikh 25.4 budak-budak SPM 2011 semua dok check MATRIK dan STPM.. calon maybe dapat salah satu je,contoh kalau dapat matrik kemungkinan tak dapat stpm..tu yang dila tahu kalau tak betul,hehe sory you all..
so dila dapat apa???hehe lorh result pun macam aish entah la..yela dila dapat STPM,tu je yang setaraf dengan dila ni..kalau matrik hehe dila memang tak layak pun(sedar diri juga ak ni)..

akak dila pun akan balik besok,sebab dah habis dekat matrik selama setahun..dila tak sepandai akak dila,hehe..ramai juga yang dapat dekat matrik gopeng tempat akak dila,sepupu dila pun dapat kat situ and my best friend amanina..
yela,perak matrik dia dekat  gopeng je la..
dila nak cakap TAHNIAH!! untuk yang dapat matrik, ^_^
terutamanya my bf@my bff,hehehe..budak pandai..
bro tahniah dapat matrik kat kedah,ko memng ikut kakak ko la,aku je yang tak ikut akak ak..tak ape2 upu ada lagi,hehehe..sekali lagi tahniah bro :D

                                                   tahniah2 bro,steamboat jom,hik2 :)




KADANG-KADANG REALITI TAK SEINDAH ILUSI ^_^

4 comments:

syafiqah yassin said...

sama la kite .
matrik tak layak .
just pegy stpm jela .

tggu result upu pulak :)

dilakhir said...

a'ah..semoga ada rezeki untuk upu :)

hazzim™ said...

dapat punye tu upu .. insyaallah

dilakhir said...

insyaALLAH mudah-mudahan ada rezeki di situ :)