Followers

sat macam tu ke lelaki??


salam..
dekat sini bukan dila nak kutuk ke ape ke
dekat kaum ADAM..
tapi dila nak tanya macam tu ke lelaki???
korang mesti dok tanya,kenapa??
ok dila story dan you all boleh menilai sendiri..
15 April yang lepas..pagi-pagi dila keluar rumah
sebab ada latihan kereta hari ni..
masa nak tunggu giliran punya la lambat..
tengah duduk tengok orang kiri kanan
terus telinga dila dengar ada orang cakap..

''ada perempuan jatuh kat titi tu''

so dengan 90 darjah kepala dila terus pusing dekat perempuan yang jatuh tu..
yang buat dila bengkak hati ni..bila perempuan tu jatuh
sorang pun tak tolong..sat,sat

yang dila nampak ada lelaki yang naik motor tunggu 
giliran nak naik titi tu..tapi dia just tengok perempuan tu jatuh..
kesian sangat,motor tu dah la berat..
boleh tolong tengok je!!!
bukan seorang je lelaki,2 pula tu..aish...

bagi dila,tak salah kalau tolong,tak dosa pun..
cuba jadi lelaki sejati sedikit..
mak cik yang dok sebelah dila pun kata

''apa guna lelaki tu,dok tengok je''

dila pun setuju kot dengan kata mak cik tu...
kesian dila tengok,last2 perempuan tu angkat sendiri..
dila nak tengok siapa yang sanggup tolong
emm,tapi seorang pun tak tolong..

utk kaum adam tak salah tolong perempuan yang lemah macam tu
tak salah pun..
tak dapat dosa pun..so bro2
orang tak akan kutuk kita bila kita melakukan sesuatu yang baik


take a picture from goggle

hope have a nice day you all :D










KADANG-KADANG REALITI TAK SEINDAH ILUSI ^_^

8 comments:

Camy Alya said...

titi tu memang susah kalo tak pandai imbang. em em lelaki ni selalu pilih bulu kalo nak tolong.

kan kan ?? ^^

dilakhir said...

a'ah setuju,hehe :))

Cik Adieb said...

Haishhh,kin panas pulak law lelaki cam gitu.Kalo yang cantik mesti cepat2 ditolong

dilakhir said...

tahu tak ape..tu la blh tolong tengok je,aishh = ='

Kitty said...

Memang tak gentlemen la lelaki-lelaki tu. :/

dilakhir said...

hehe,sesetengah mcm tu laaa :)

ejulz said...

haa.. kutuk laki ek.. hehe.. x sume laki camtu k.. hehe

dilakhir said...

ahaha,tak kutuk la cerita je,yes tak semua lelaki mcm tu :))