Followers

Oh my English!!


salam..
oh my english,hehe korang tahu tak pasal ini..
baru je tayang dekat astro TVIQ(610)..
best sangat tengok..tapi serious bila dila tengok,oh2 salah rupanya pakai ayat macam tu
ok bagi orang yang lemah english macam dila ini memang macam tu,
baru nak tahu,huhu(memang sedar ke benor aku ni)..
tapi tak apa nak belajar tak salah kan :D
so ilmu itu luas,kita yang kena cari and belajar,
baru hidup tak senang kena tipukan kan..

ok siapa setuju,jom tengok sini-sini..
nak tengok kat astro pun boleh setiap hari Ahad pukul 10am..
so jom sama-sama tingkatkan lagi bahasa english 

ok you all,hope have a nice day :D








KADANG-KADANG REALITI TAK SEINDAH ILUSI ^_^

No comments: