Followers

berkumpul semula ^__^

salam...
peace yo~..hehe sihat,hope you all sentiasa dalam keadaan sihat :)..
sekarang rumah dah mula bising sebab akak dila dah 
balik,hehe pantang jumpa confirm gaduh,normal la tu adik-beradik an :)
so giliran dia pula jadi macam dila,makan tidur,tidur makan,hehe
ok la tu,kira kerja la tu dari tak buat apa-apa ^__^
with her friend.. 


dengan kawan sekelas..(yang anak panah pink tu,my sis)



so my sis cakap kalau dapat 2 tahun lagi syok sebab dapat
study lama-lama..
btw good luck for you sis,semoga dapat sambung study dekat mana-mana lepas ni,hehe..

lepas je tu..duduk bising rindu member2 matrik..
tapi ada orang pernah cakap
setiap pertemuan pasti ada perpisahan :))

lepas tu,keluar dengan family,apa lagi makan2..hari lain :)

jemput makan,hik2 sedappp..

my dad :)),hehe..

my mom ^_^

my sis lorh :))

jemput makan :)

my bro(adik bongsu)

and it's me! :)

tu je la dila nak story..btw bila adik-beradik semua kumpul baru rase syok
hehe,syok bergaduh :)
kalau berpisah comfirmnya akan rindu an,^_^

ok,hope have nice day you all <3



KADANG-KADANG REALITI TAK SEINDAH ILUSI ^_^

2 comments:

Syuhada Nasya said...

mesti best kan bila makan bsama fmli.. hihi.. lalam x mcam tuu :(

dilakhir said...

best sebab dapat kumpul sekali :)
hehe,jgn sdh2,satu ari nanti mesti dapat kumpul semua
keluarga ni ibarat air di cincang tak akan putus :)