Followers

semoga arwah lebih tenang di sana

SALAM..

pada pukul 11 lebih dila dapat mesej dari kawan dila..
''teacher zahorin dah meninggal''
serious time tu rasa macam percaya dan tak je..
sebab 3 minggu yang lepas dila ada turun tapah
member2 dila bawa ke rumah arwah,
tapi arwah tiada di rumah :(
dila terkilan sangat tak dapat pergi melihat arwah untuk kali terakhir
hanya dila dapat mendoakan arwah di alam sana..
arwah adalah seorang teacher yang sanga baik..
dia banyak memberi dorongan dan sanggup berhabis duit
untuk photostat segala kertas,supaya kami mudah untuk paham..

YA ALLAH,air mata ni tidak dapat nak tahan sebak sangat..
maafkan dila teacher,dila tak buat yang terbaik untuk
SPM..terima kasih untuk selama ni,atas segala ilmu yang diberikan..
ya sebelum arwah pergi,arwah ada memeluk dila dan kawan-kawan dila..
sebab kami akan menduduki SPM..
tu ada la pelukan yang terakhir dari arwah..

semoga arwah di tempatkan bersama-sama dengan orang yang beriman 
AL-FATIHAH



KADANG-KADANG REALITI TAK SEINDAH ILUSI ^_^

No comments: