Followers

29/3/2012 about result SPM


 Assalmualikum..

setelah 2 minggu lebih result SPM keluar baru la dila tulis pasal entry ni,hehe..ni kan blog dila so it up to me la,HAHA..
result SPM dila,wah boleh tahan la,tapi dila dok 2 hari juga la menangis sebab target lain dapat lain..sedih juga la,sop.sop,tapi bila dila fikir-fikir balik mungkin ada sebab kenapa tuhan bagi result macam tu..tapi now dah boleh terima.. 

rase lemah juga la,bila orang tanya result berapa?,semyum je la jawapannya..HAHA dah result cantik malu sangat nak bagi tahu..ada setengah tu dila jujur je la..kalau result member-member dila semua dekat2 je...kata kawan mesti hampir je result.hik2 :)

ok setelah tu,malam ambil result..my memeber(zul) if kita orang rapat..nak cakap bercinta macam tak macam ye,so tak tahun nak istilahkan apa :)
malam tu dia mesej

Z:beb ko dapat berapa??
D:intan(my kazen) tak bagi tahu ke
Z:tak,dia tak bagi tahu
D:ak tak sampai target ak 
Z:ko target berapa?
D:target 5,ko dapat berapa?
Z:ak..aku sampai target ko..

bila dia cakap dia sampai target dila,wah air mata ni makin laju je jatuh ke pipi..sop..sop :(
mana tak nye,dia la paling hampir dan sekaki dengan dila..malu kot dengan dia ni..mula-mula je,lepas tu dok perli je dia,almaklum la orang pandai an :)

ada 3 sebab kenapa dila malu dengan dia ni bila tahu result dia lebih tinggi:
  1. sebab PMR dila kalah juga dengan dia
  2. sebab dia selalu aktif dengan silat..sampai p ke sarawak lagi..
  3. trial dila tinggi cikit dari dia..   
tu yang malu..time PMR kita orang lawan siapa yang kalah bagi something..So dila kalah PMR and give dia dompet..
SPM kalah juga tak bagi apa2 pun,sambut je,makan-makan je pun,hehe kita-kita orang je..bukan straight A pun nak sambut meriah bagai,hehe..
  
ok2 dua hari juga la nak fikir nak buat apa,yela reslut dia berjaya dari dila,so kena la do something..dia lak baik dengan dila :)..lama dok bincang dengan my mom,so dila pun wat la ni...

'
'
'
'
'

kek coklat moist,sedapp :)






ngaga luas tu,sedap sangat,hehe :)

muka dah kenyang dah..


time dia mai tu, dia tahu dila nak buat something untuk dia  tiba-tiba nak duduk, dia hulurkan selendang..sebenarnya terkejut juga la,nak sambut siapa ni,dia ke dila ,hehe..tapi dila suka,walaupun dila sebenarnya tak pakai selendang tapi selendang tu kena dengan favourite colour ..HAHA tak tahu nak buat muka macam mama,suka sebenarnya :))

thanks for the scarf  :)


tapi dah lepas semua tu dia dok tanya lagi result dila..aiyoo bukan lawa pun.. aish terpaksa bagi tahu juga la..
tapi tak pe,walaupun result kitaorang tak sama,mudah-mudahan kita berdua dapat masuk ke IPTA..
and dia juga pernah datang rumah  nak bagi lagu kat dila SEE U DI IPT time form4 ke form 5,lupa dah :)
next entry pula dila nak kongsi resepi kek coklat moist tu,ha tak la susah rupanya senang juga ^_^ 
ok bawah ni dila kongsi gambar time zul pergi lawan silat dekat sarawak untuk peringkat kebangsaan.. 
ok have a nice day :)

 
 

time zul main, perak tak ada nombor..


dalam kapal terbang..


 
KADANG-KADANG REALITI TAK SEINDAH ILUSI ^_^

No comments: