Followers

MISI 11 HARI..

SALAM..
u all chat hari ni..for me dila busy nak siapkan surprise untuk someone :))..
sebenarnya tak la sibuk mana pun :)..tapi nak buat semua tu makan masa jugak la..apa yang dila nak buat??ha nti dila story next entry ok .gud :)
dila nak cerita pasal misi 11 hari ni..apa tu?? 0.o..ok2 dila terangkan ye,jangan dok pening kepala la :)
lepas SPM je dila tak kerja,so duduk rumah makan,tidur,tidur,makan..so hari ke hari..
berat badan aish = =' naik sampai nbr yang dila tak pernah impikan la..susah hati,dok fikir je..
so dila pun buat misi 11 hari ni untuk turun berat badan..nape 11 hari je??.hehe dila rasa cukup kot 11 hari,just try je dulu..
so dila start 27 FEB hari tu dan tamat masa 8 Mac..
so perkembangan ,dila capai jugak misi 11 hari tu..dapat turun 4kg..
melompat-lompat suke,hehe..
ok dila cerita sepanjang berjalan misi ni :))

muka tak sabar nak joging :)..

dila tak keseorang hari ni masa 1 MAC,dila dapat joging dengan my member(zul)..
dia lak free ptg tu..so 
dila pun ajak join..dia dengan dila memang ok je,cuba bila bergaduh,hehe semua benda tak ok..
sepanjang joging ni..dia bising..aiyoo pening kepala,tak pening pun sebenarnya dah faham sangat perangainya :))..

''dila orang joging bukan berjalan'..ni la ayat dia dok cakap :)
''eii suka hati ak la..ko lari la ak malas nak lari''..of course la dila lawan balik,hehehe
last2 kitaorang berjalan..start sampai la habis..tapi berlari jugak la..kesian dia nak berlari sangat,hehe..
tapi time joging,ahaha boleh lak sembang dok cerita macam2..tapi best dapat joging dengan dia ni,walaupun dok bising, sebab dia ni selalu busy ke benor..
last2 singgah kedai beli air..time joging ni bukan kami berdua je ada..
adik-beradik dila pun join sekali :)..

time ni dia nak balik dah :))
setelah tamat joging..penaaat..


for u bro,thknz coz teman ak..ak tahu ko dok perli berat badan ak..aishh jgn banyak cakap la.haha
tahu ko ringan sangat..tapi thknz sangat luangkan masa :))..ok tunggu je la sepecial untuk ko hari 
khmis ni..:))

so kesimpulannya..misi dila berjaya ^_^..tapi la ni dah tak joging dah..haha memang naik balik..
penat juga jaga berat badan ni..ok itu je dila nak kongsi..kejayaan misi dila ni..
ok u all,have a nice day :))




KADANG-KADANG REALITI TAK SEINDAH ILUSI ^_^

No comments: