Followers

KETIBAAN BULAN MAC


salam..
rasanya sempat lagi dila nak cakap pasal bulan mac..
pejam celik pejam celik,kita dah berada dalam bulan ketiga dah..
very fast..
ok bulan mac ni,rasanya dila duduk pun tak senang
makan tak kenyang,sometime tidur pun tak lena..
kenapa??
u all pun tahu bulan ni,
semua belajar SPM akan mengambil result..
siapa kata tak takot,takot sebenarnya..
my mom say,sekarang tak boleh nak buat apa..
hanya tawakal dan berdoa..

kadang2 terfikir sampai bawa ke dalam mimpi..
sebelum dila jawap periksa hari tu pun ada mimpi lagi..
ni menandakan yang dila sentiasa berfikir,aduyai
hati tak tenang.. = ='

tapi apa2 pun keputusan yang dila terima nanti
dila kena juga terima dengan redha..
Ya Allah semoga ada jalan untuk aku meneruskan impian..
hanya kamu Ya Allah yang maha mengetahui segal-galanya ..
semoga keputusan nanti akan memberi senyuman di bibirku :)

untuk students SPM tahun ni..
and my junior...
study la,walaupun every day penat study..
dun wory one day,akan ada masa untuk berehat..
hanya perlu berusaha sehabis mungkin..
all out,bak kata org jawa :)..
so do the best!! cayok! ^_^

lastly gud luck untuk kwn2 dila :)
semoga memperoleh keputusan yang cemerlang..


  










KADANG-KADANG REALITI TAK SEINDAH ILUSI ^_^

No comments: