Followers

AL-QURAN DIGITAL...

salam..
dila nak cerita pasal Al-Quran Digital ni..
Firstly dila nak sangat al-quran ni..
mudah,senang,macam-macam kelebihan ada..
tapi tu la mahal nak sampai 200 lebih..
mana nak cari duit banyak tu O.0
so dila pun simpan sikit2 dulu..

tapi oneday my mom kata ada beli satu al-quran
tapi time tu tak la terfikir pasal al-quran digital tu..
sekali buka,wah nak menjerit rasanye ^_^
siapa yang tak suka,benda yang nak dimiliki
last2 dapat,duit yang dila simpan tu,ahaha dah habis guna..
tapi dila happy sangat..thnkz my mom :))
hanya untuk kongsi kegembiraan dila,tak salahkan :))
ok u all,hope have a nice day :))













KADANG-KADANG REALITI TAK SEINDAH ILUSI ^_^

No comments: