Followers

sehari bersama kawan-kawan 11.2.2012

salam..
hehe,dah smnggu baru aku tulis entry ni,sory untuk fatinah,tasya,mimi,syu..lambat masukkan gambar,komputer mancari gaduh dengan aku laa,ahaha..tak pe don't angry bird ok :)),
ok2 ak masukkan la ni ^_^

HAPPY BIRTHDAY TO YOU..
HAPPY BIRTHDAY TO YOU..
HAPPY BIRTHDAY TO ATIAH..
HAPPY BIRTHDAY TO YOU ^_^
slmat ari jadi yg ke-18..1.1 aritu..


ALLAH SELAMATKAN KAMU..
ALLAH SELAMATKAN KAMU..
ALLAH SELAMATKAN FATINAH..
ALLAH SELMATKAN KAMU ^_^
birthday girl,11.2 aritu :)

ok,itu la member2 dila yang menyambut hari jadi tahun ni..kawan-kawan dila berpakat nak sambut hari jadi diorang pada 11.2,masa hari jadi fatinah,hehe sanggup dila turun  tapah untuk join diaorg..time petang baru kitaorg sambut..pagi tu dila ikut fatinah dengan syu pergi perjumpaan,lepas tu pulak jumpa cikgu ina(cikgu akaun)..lepas je ni,kitaorg pun minta diri..
tasya,syu,cikgu ina,dila,fatinah..


on the way nak p asrama

singgah sat dekat asrama nak jumpa dengan junior dila..sekejap pun singgah..lepas tu solat dekat surau asrama,serious cantik..aish nape la dila dah keluar baru surau nak bertukar = ='..
 tinah..

 me :))

syu..

after this,aceh2s speaking lak aku ni,lepas je ni kitaorg pun pergi taman..dekat situ la kitaorg nak sambut..tpi rupa2nye,dila,fatinah n syu datang awal so sambil tunggu yang lain mai..snap2 dulu :))

hadiah hari jadi :))

lepas tu pukul 2lebih sambut hari jadi diaorg..hehe bnyk tangkap gambar and buat video time ni..tapi tak dapat nak tunjuk video tu sebab lambat sangat download :(

kek hari jadi ^^

tinah n che are

kami ^_^

itu jela..habis je semua ni, dila pun balik slim..thknz u all..nanti jumpa lagi time ambil result 22.3 nti ^_^..
bye2..:))





KADANG-KADANG REALITI TAK SEINDAH ILUSI ^_^

No comments: