Followers

my junior

salam..
huhu,entry baru..hari ni nak cakap happy,
tak pun,tak ade somethng intersting hari ni...
so di kira macam hari2 yang lain jugak la...
tapi dila miss someone,hehe sape..
farhana,my junior..
kira boleh masuk la dengan ana ni..
dila rapat dengan ana sebab kitaorg
satu dorm,so tu yang rapat..
sampai ramai budak asrama,cakap ana adik angkat dila
hehe,tak la,dila ade dua adik lagi,tu pun letih menjga nye...
ana makin rapat dengan dila sbab kiteorang
 sama aliran,iaitu akaun..
so die lak rajin tanya dila pasal akaun..
ingat lagi study dengan ana sampai waktu maghrib..
 sebab esk ke bila ana nak periksa akaun,hehe dah tak ingat bila..

for u ana,baru2 ni k.dila telefon ana lepas jugak rindu..
k.dila tak sehebat mana dalam akaun,tapi k.dila boleh cakap
buat hari2 latihan,jgn malas2 untuk tahun ni je,SPM very important
jangan jadi macam k.dila dah habis exam,menyesal je tak sudah2..
 emm,bnyk main punye pasal = ='
k.dila sentiasa doakan kejayaan ana untuk SPM tahun ni..
cikgu zaki jugak mengharapkan ana boleh dapat A dalam akaun..
k.dila percayakan ana,ana pun mesti percayakan diri sendiri..
cayok2!!! ^-^,do the best for SPM :))

 farhana ^^..

 hehe,tu kisah my junior yang nak ambil SPM tahun ni..
selagi kita berusaha untuk sesuatu yang ingin kita miliki
insyaAllah akan ada jalan untuk tu..
harus la ingat, usaha,doa,dan tawakal itu penting 
untuk memperoleh sesuatu kejayaan..
nti story lagi,kbai :))




KADANG-KADANG REALITI TAK SEINDAH ILUSI ^_^

No comments: