Followers

kisah sebulan..

salam
bulan ni tak tulis entry pun,
malas sungguh aku ni..emm
nak masok 2bulan ak terperap kat umah ni
sejak habis periksa SPM..
huhu nak keluar confirm tak baginye..
mmbr bnyk ajak pergi sana sini,
for u all i'm so sory about that,tak payah tanya confirm tak dapat join..
kat slim ni,ha kalau banyak kawan xpe..
ni satu dua,emm nasib2..
diorang pun ade life sendiri..

 for che are,mimi,fatinah,tasya..
rasenye dah lame aku menyepikan diri,sory dear..
aku bukan nak menyepikan diri,
tapi aku pun tak tahu,hehe..
tapi korang still ingat aku,thknz sngt2..tapi ko jgn anggap
aku tak ingat,aku selalu ikut perkembangan korang..
tapi tak tunjuk je..

 ok la story ape yang terjadi dalam sebulan ni..
hehe,bnyk tu,tapi di ringkaskan,ala everyday buat benda yang sama..
frst duduk rumah,mesej je,ala boringnye hidup..
sampai la zul ni kerja,zul ni satu2 kawan yang ada kat slim ni..
so,boring pun berbakul2..nak ambik lesen,ayah tak bagi..
aduh lemahnye hidup macam ni..
kalau hari khamis zul dapat cuti..
 mai umah dila,lepak jangan cakap sejam pun macam tak cukup
zul lak macam paham yang dila boring..
tapi tak leh terima cakap dila dah gemuk 
aduh,ni la padahnye duduk umah tdor memanjang =='


 sambung lagi,masa pun cepat berlalu
tup tup dah 19.1
nape ngan tarikh tu,hehe dila paksa ayah dila daftar  lesen kereta
akhirnye dapat,yahoooo ^^
haha,akak tu cakap 28.1 mai dengar ceramah...
pergh mase cepat sngt dah 28.1..
hari di mana dila kena dengar ceramah
7.30 keluar rumah,yang tak pasal2
tiba2 takot len macam,turun kereta,
jumpa akak tu,dila minta minggu depan,hehe
apa la aku ni,so nampaknye 4.2 mmg kena pergi laa..
but thknz tu zul,haha tak pasal2 ko kena ambil hari sabtu 
teman ak,hehe ak tak suruh ko yang nak sangat teman..
dah boleh test ngan jpj,sje nak lambat2kan..
by the way thknz a lot bro :))


 hidup dila lepas spm macam ni la..
hari2 buat benda yang sama...
haaa,tapi yang penting dari sikap malas nak masak 
dah jadi rajin,hehe,tu untuk la ni,next time story ag,kbai ^-^




KADANG-KADANG REALITI TAK SEINDAH ILUSI ^_^

No comments: