Followers

28.9.2011 :))

salam..
percaya atau tak hampir berakhir bulan satu..
emm cepat je masa berlalu..
sepanjang sebulan ni,terlalu banyak buang masa..
aduh aii,tak suke aktiviti sekarang
makan,tdor,nvel,tv..
emm boring teramat2 la...

it's ok,kita story bab len lain laa:)..
28.9.2011,ialah tarikh ulang tahun ke 17 dila..
hehe,tak sangka dah besar panjang dah...
ok la kita start dari pukul 12..
time ni dila duduk kat asrama ,jatuh pada hari rabu..
masa ni dila bawa hp kat asrama,so parents,kawan wish brthdy kat dila..
sambil mesej,dila dok buat kerja sekolah..
yang pelik asal budak dorm tidur lambat,time buat kerja,
ramai lak datang kat katil dila..diorang pun apa lagi
jerit la,HAPPY BIRTHDY!!! :))
haha,terharu rasenye,dila doa semoga hari jadi ke-17 ni
 akan memberi satu kenagan yang indah ^^..


ni ada la kad yang dila terima dari budak2 dorm dila...


cerita kat sekolah lak..
hari tu rabu,kebetulan hari tu kitaorang buat jamuan kelas..
tengah-tengah pilih makanan,tiba2 dengar,budak2 kelas nanyi lagu
HAAPY BIRTHDAY..
terharu sesangat apabila lagu tu tuju untuk dila 
memang tak percaya :))
dila dengan terkejut terus jumpa member dila,lagi terkejut 
diorang hulur sebuah kotak,wah rase macam nak menangis je :))
thank you,so much my friend:))
bagi ak korang adalah kawan paling best ak pernah jumpa..
love u,terima kasih sangat2..haha time tu tak tau nak cakap macam mana
happy sangat...^_^

ni la kotak hadiah,dan baju tu jugak 
dihadiahkan oleh mimi,thknz friend ^^
huhu,kelas berselerak,maklum la tengah jamuan :)


ok dah habis..hehe ada lagi la,nak p mana,duduk balik
hehe,story pulak time dila dah balik asrama..
seronok, parents dila bawak makan kat luar..
seronok tak terkata la :))..
my mom lak hadiah kan coklat dalam pasu kecik..
tapi cute sangat..
thknz mom ^^
haha,kat situ jugak dila tangkap gambar..


ok nak dekat habis ni,hehe..
tinggal lagi sorang,zul..
die pun duduk asrama so susah nak jumpa..
dia cakap tunggu sampai dua2 dah balik,baru die bagi hadiah..
one day die mesej suruh p kedai lovely,
aduh dengan malas p bersiap2,p jugak laa,
sampai2 dia masuk kedai,ambik satu teddy
tapi kitaorang panggil MR.KU:))
dia bayar and terus bagi kat dila,
seronok tak terkata..thknz a lot ^^
haha,aku tak tahu nak cakap apa..
terima kasih sangat2! ^-^

bergambar dengan mr.ku,:)

tu je la nak story,apa2 pun dila rasa terharu dan happy sangat
hari jadi yang ke-17 ni..
terima kasih untuk kawan2 dila..
korang baik,sayang korang.. :))
nti kte story lagi,kbai :))








KADANG-KADANG REALITI TAK SEINDAH ILUSI ^_^

No comments: