Followers

tamat sudah alam persekolahan






salam..
hehe,wah hampir 8 bulan jgk tak update blog..
bukan tak nak,tpi sibuk dengan sklh but now tak ade sekolah dah :)..
sebenarnye masok arini dila dah smnggu habis periksa spm..
last day 5.12 aritu..mase 5.12,last dila jumpe dengan mmbr2 kt tapah..
n then 7.12,ade jamuan kelas tpi dila tak dapat pergi,coz kesihatan tak mngizinkn..
sedih kot tak join sekaki,ade pulak mandi manda,lagi syok..

sepanjang smnggu mnjadi pnggangur tak bergaji ni,amat la bosan..
everyday,novel,tdor,mkn..erghhh bosan gler hidup macam tu..
lagi membosankan,dekat sini dila tak ada kawan sangat,
memang plus2 bosan la..
cukup smnggu macam ni,lepas ni ambik lesen,sekurang-kurangnya tak bosan sangat ^^
hehe,dan sekarang baru tahu lepas spm memang la bosan tanpa buku..
ape yang penting,tahun depan tak de baju sekolah,asrama pun dah tak de 
dalam hidupku,yeaaaa ^.^,hehe,tpi still kenangan kt asrama dila ingat :))

akhirnye,berakhir sudah perjuanganku sebagai seorang pelajar sekolah..
mudah-mudahan keputusan spm yang akanku terima memberi senyuman dibibirku :)
amin...
 
 
last paper,yeaaa!!!



che-are and me :)



bergambar dengan cikgu fizik ku <3




kami budak2 akaun
membr2 ku..:)))







#:hehe tq fatinah kerana sudi snap2 gambar last day sekolah,sory ambil gambar kat fb ^^







KADANG-KADANG REALITI TAK SEINDAH ILUSI ^_^