Followers

merlin!!


salam..
sekarang dah heboh tentang cerita merlin season 4..
sape yang tak suke,ati gembira ^^
kepada peminat setia cerita merlin ni,rase nye mesti tak sabar2 nak tengok..
huhu,dila akan ikut setiap episod cerita merlin ni
tapi nape buat episod,nape tak buat movie je,lagi seronok:)
by the way,bila buat episod ni..
setiap hari tertunggu..berdebar2 gitu,hehe :))
cerita merlin ni syok,dila suka tengok cerita macam magic+adventure
selain merlin,macam harry poter..
memang seronok,hope one day nanti ade lagi cerita macam ni jugak..
u all nak tahu jalan cerita merlin seasons 4..
so,malam ni jom tengok merlin kat 702..
bye2^^,enjoy the movie



KADANG-KADANG REALITI TAK SEINDAH ILUSI ^_^

1 comment:

chea said...

tag u join bloglist

http://chea94.blogspot.com/2012/01/segmen-mencari-bloglist-2012.html