Followers

i sure miss u a lot...




salam..
oh tidakkkkkkkkk,tajuk ari ni,heee
dh lame x update blog ni,rase dh serabut kot blog ni..
huhu,skrg pening kple nk mncantek kn blog ni..
tpi x cntek jugak,hee
tpi thknz r che are membntu untuk mncntek kn blog ni
 terharu rasenye,hee





sbnarnye,dila dh lame balik tpi tu r bz nk cntek kn blog ni..
tpi x thu pun nk cer pe..
exam pun dh abz,krje sklh je bnyk,tpi pening2 gak r nak wat $#!!@$..
uish smpi mcm tu skali pening nye..

I SURE MISS U A LOt..
ni luahan ati dila sje,spe2 xnk bce,g men jauh2..
x di alu2kn pun huhuhu..

wah tidakkk ape yg sudah terjadi,rase makin jauh..mentang2 la dua2 bljr
jauh...
sbnarnye dila pun x thu ape dh berlaku..balik je dri asrma,terus x happy..
cdh gak r..mmbr yg kte anggap die penting bgi kte tiba2 jadi org len..
mmg cdh kot..
dila mls nk tnye npe..tpi2 lame2 mcm ni,rase duduk pun x sdp d watnye.
ape ag dila pun cal tnye,apehal ngan die...
dila x suke die yg skrg..x sportng mcm dulu..
smlm tlf pergh perang msti nye,sakit jiwa raga ak d watnye,sbr je la..
tpi x perang sngt la mcm dulu..
kire smlm blh kawal lg r tahap panas baran ak ni..

"ak nak ko yg dulu,x suke yg skrg"

dila jujur abz,trus terang dila x suke die yg skrgg!!
tpi blh wat x thu..

"ak yg dulu mcm ne"

ape punye jwbn nye nth..die yg berubah msti la die blh thu..
nth r..skrg pun mcm x ok ag..lps tlf dh ok..
esk pgi jdi blkkkkk..
erghh sbr je la aku..
cdh mmg ade,org yg selalu kte sme2 lepak,bergosip,wat lawak,stu kple tiba2 berubah..
tpi kot dila nk beria mngs...


manusia mmg la mcm tu kdg2..tpi ape yg penting SPM thn ni..
study biar smpi nk termunth heee..
 
ok r pape story ag tpi try jugak r nk mncantekkn blog ni ^^
ok bye2...



KADANG-KADANG REALITI TAK SEINDAH ILUSI ^_^

No comments: