Followers

tahun baru ^_^ (2013)

Assalamualikum

Alhamdulilah masih panjang umur lagi untuk berada di tahun 2013..
dan happy birthday to my best friend (che are)

''happy birthday che are,semoga tahun ni akan memberi seribu satu kenagan untuk ko,ahahaha tahun ni juga ko dapt buat ijazah..i just want to say,do the best,and never2 'putus asa'..kalau jatuh bangkit balik dan jagan sesekali berputus asa..ak akan sentiasa mendoakan ko..good luck ok ^_^

kalau orang tanya dila tahun 2012 adakah tahun yang paling gembira..
jawapan dila mybe tak..
banyak yang dila laui sepanjang tahun 2012 ni..
tahun 2012 adalah tahun yang paling banyak kali dila mengeluarkan air mata
banyak berlaku perpisahan hanya Allah je tahu bertapa sedih nya dengan perpisahan tu..
dila tak dpat masuk U lagi,tu lagi membuatkan dila rasa lagi sedih..dan dila teruskan dengan form 6 and still at hostel again..hmmmm

harapan dila semoga tahun 2013 ni,dapat mengembalikan senyuman ku kembali..mungkin ada hikmah apa yang telah terjadi..inshaa ALLAH dila akan berusaha untuk kerja cita2 dila kembali dan tidak akan sesekali down lagi ^_^..one day akan ku jijak kaki ke UNIVERSITI..inshaa ALLAH ^_^...


KADANG-KADANG REALITI TAK SEINDAH ILUSI ^_^

for:che are..

assalam..

hehe entry ni khas untuk my bff..



che are,hehe sory ak tak dapat nak pergi kenduri tu..jgn la mrh or boikot ak ye,ahahaha..insyaallah kalau ada rezeki lain hari kita dapat jumpa,sory hari tu ak suruh ko balik sebab nak pergi kenduri abg mimi,tapi akhirnya ak yang tak pergi..sory che are..jgn risau kalau rezeki tuhan akn pertemukan kita..salam syg your bff dila ^_^


KADANG-KADANG REALITI TAK SEINDAH ILUSI ^_^

ISTANBUL AKU DATANG !!!!

ASSALMULAIKUM

Wehhhh gillerrr best cerita isantbul aku datang ^_^,best3...
ahahaha,dila tengok dekat rumah mak cik dila,memang sebelum tengok,mak cik dila dok ajak tengok kira promte cerita tu laaa..
dalam hati 'mak cik aku cerita macam gempak je,mesti best'..
tapi cerita tu memang tak mengecewakan laa..
so bagi dilaa memang best,tak tahu la korang macam mana :)



istanbul aku datang!!!!!




#so enjoy this movie :)


KADANG-KADANG REALITI TAK SEINDAH ILUSI ^_^

tak sabarnya!!!

ASSALAMULAIKUM..


malam semalam pukul 12 lbh macam tu,handphone dok melalak suruh di angkat,but time ni mmg baru je lena...so dgn keadaan mamai mcm  tu  terus angkat call...hehe tak ku sangka bff yang telefon rupanye..so bergayut cerita macam2..hampir sejam jugak laaa...

tapi ada something yang ku fikirkan ,pasal kenduri 9/12 ni...my member abang dia yang kahwin..aishhh macam mana ni..dila beria ajak member dila datang jugak kenduri tu,sebab nak jumpa sangat2 dengan dia...tiba2 dila macam tak boleh nak pergi,semalam dia call,dia ambil cuti dan boleh pergi kenduri tu,wehh!!! macam mana ni,member dila dah boleh pergi sanggup balik kot..

dila yang beria ajak dia pergi kenduri tu tiba2 dila pulak tak boleh nak pergi ,kesian pulak dekat dia ni,emmm

macam mana ni,now dila masih dekat taiping..
rasa nak balik guna train je,sekarang masalahnya,my parents,hmm
dapat ke aku pergi kenduri tu???????







zaman sekolah masa f5 miss you all :( 


setelah beberpa bulan terpisah,akhirnya dapat berkumpul malam ni...
alwyas miss this memory :(



(miss kat korang hope dah jumpa dekat kenduri nanti,hope sangat semua ada nanti) 

#doakan dila dapat pergi kenduri tu...




KADANG-KADANG REALITI TAK SEINDAH ILUSI ^_^

Review bloglist+segmen:Jom up Follower beramai- ramai



salam..jom join segmen ni..nak tahu lebih lanjut..tekan je banner kat ats tu :)


Hadiah Top Referral :  -Top up RM10 x 1 pemenang -Review blog 4 bulan

Hadiah Pemenang Kedua : -Top up RM5-Review blog selama 3 bulan

Hadiah pemenang tempat ketiga :-Topup RM 3-Review blog selama 2 bulan.

Tarikh Tutup : 25 disember 2012..






KADANG-KADANG REALITI TAK SEINDAH ILUSI ^_^